חיות לילה: מסיבת טבע אורבנית

מוזיאון הטבע ודיגיתל באירוע לילה בלעדי לרגל התערוכה החדשה "חרקים ובגדול"

תערוכות המוזיאון
בר קוקטיילים ועוד הפתעות

מסיבת הטבע האורבנית של מוזיאון הטבע ודיגיתל חוזרת פעם השלישית. והפעם אירוע לילה בלעדי לרגל פתיחת התערוכה החדשה "חרקים ובגדול | MICROSCULPTURE".

בתערוכה יוצגו 17 צילומי ענק של חרקים, מאוספי מוזיאון הטבע של אוניברסיטת אוקספורד. הצילומים מהווים הגדלה של עד פי 1000 ביחס לגודלם של החרקים במציאות, ולצידם יוצגו החרקים ב"גודל טבעי".

מחיר כרטיס: 30 ש"ח בלבד
*מספר הכרטיסים מוגבל. עד 2 כרטיסים למשתתף.
*הכניסה למחזיקי כרטיס דיגיתל בלבד, מגיל 18 ובהצגת תעודה מזהה.

בר קוקטיילים
הרצאות קצרות בסגנון TED על עולמם וייחודם של החרקים – המחלקה הגדולה בטבע, וכיצד הם מהווים מקור השראה למהנדסים ולפיתוח טכנולוגיה ורובוטים – בהשראת התערוכה החדשה.
"מפגש חי": לפגוש חרקים מקרוב. מדריכי המוזיאון יציגו חרקים נבחרים מתוך האוסף
"חיות נייר": סדנאות יצירה של חרקים במודלים מנייר
עמדות צילום ואיפור
עמדת חרקים מתוקה
הקרנת סרטוני אנימציה על חרקים ברחבי המוזיאון
*הכניסה לפעילויות על בסיס מקום פנוי

על ההרצאות והמרצים:
>בקירוב טוב כולנו חרקיםד"ר נטע דורצ'ין, האוצרת המדעית של התערוכה החדשה, אוצרת אוסף החרקים במוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט וכן חברת סגל בית הספר לזואולוגיה, אוניברסיטת תל אביב
>טכנולוגיה בהשראת חרקים | פרופ' אמיר אילי, בית הספר לזואולוגיה, אוניברסיטת תל אביב
>גדולים, מורכבים ומשוכללים: המבנים המופלאים של קטני הארץ | ד"ר דני סימון, מוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט, אוניברסיטת תל אביב

מחיר כרטיס: 30 ש"ח בלבד
*מספר הכרטיסים מוגבל. עד 2 כרטיסים למשתתף.
*הכניסה למחזיקי כרטיס דיגיתל בלבד, מגיל 18 ובהצגת תעודה מזהה.

בר קוקטיילים
"מפגש חי": לפגוש חרקים מקרוב. מדריכי המוזיאון יציגו חרקים נבחרים מתוך האוסף