טיול חוויתי בשבילי הגן

מיוחד ליום דרווין

גן בוטני

השילוב המנצח: ביקור בתערוכות מוזיאון הטבע וסיור מודרך בגן הבוטני של אוניברסיטת תל אביב.

מיוחד ליום דרווין – סיור בגן הבוטני בעקבות ההיסטוריה האבולוציונית של צמחים

תולדות החיים על פני כדור הארץ הם גם תולדות התפתחותם של הצמחים. מחיידקים פוטוסינתטיים, דרך טחבים ושרכים ועד העצים, נשזרים הפרקים של התפתחות עולם הטבע, כפי שאנחנו מכירים אותו כיום. במהלך הסיור נכיר צמחים שמהווים ציוני דרך בהיסטוריה האבולוציונית של החיים על פני כדור הארץ.

מספר המקומות בכל סיור מוגבל!
הסיור המודרך בגן הבוטני הוא בתוספת 30 ש"ח על כרטיס הכניסה למוזיאון (כרטיס משולב).
משך הסיור המודרך עד 60 דקות (אין אפשרות להישאר בגן הבוטני אחרי הסיור).
בתום הסיור בגן הבוטני, או לפניו, מוזמנים לבקר בתערוכות המוזיאון, בהתאם לשעות הפעילות.

הסיור ייצא מלובי המוזיאון בשעה הנקובה בכרטיס שהוזמן.
הסיור המודרך מתאים לכל המשפחה.
ילד מגיל שנתיים חייב בכרטיס.

מומלץ להצטייד במכנסיים ארוכים, בתכשיר דוחה יתושים ובנעליים סגורות.
הסיור יתקיים בהתאם לתנאי מזג האוויר.

מיוחד ליום דרווין – סיור בגן הבוטני בעקבות ההיסטוריה האבולוציונית של צמחים

מספר המקומות בכל סיור מוגבל!
משך הסיור המודרך עד 60 דקות (אין אפשרות להישאר בגן הבוטני אחרי הסיור).

הסיור ייצא מלובי המוזיאון בשעה הנקובה בכרטיס שהוזמן.
הסיור המודרך מתאים לכל המשפחה.
ילד מגיל שנתיים חייב בכרטיס.

מומלץ להצטייד במכנסיים ארוכים, בתכשיר דוחה יתושים ובנעליים סגורות.
הסיור יתקיים בהתאם לתנאי מזג האוויר.