סיור מודרך בתערוכה "חרקים ובגדול" (כלול במחיר הכניסה)

תערוכות המוזיאון

חרקים כפי שלא ראיתם מעולם:
בתערוכה שהושאלה ממוזיאון הטבע של אוניברסיטת אוקספורד, מוצגים 17 תצלומים בגודל אשר נע בין 75 ס"מ רוחב על 100 ס"מ גובה ועד כ270 ס"מ על כ-180 ס"מ גובה, המאפשרים ללמוד בבהירות על יופיים של חרקים מנקודת מבט חדשה. החרקים נראים במלוא הדרם, והצופה זוכה לראות בבהירות פרטי פרטים מקרוב ולחוות בדרך ייחודית את יופיו של עולם הטבע.

הסיור מודרך ונמשך כ 45 דקות
מתחיל בכניסה למרפסת (קומה 2)
יום שישי, מוזיאון הטבע .
*הסיור כלול במחיר הכניסה למוזיאון. מומלץ להזמין כרטיסים מראש. מספר הכרטיסים בכל סיור מוגבל.

חרקים כפי שלא ראיתם מעולם:

הסיור מודרך ונמשך כ 45 דקות
מתחיל בכניסה למרפסת (קומה 2)
יום שישי, מוזיאון הטבע .