המוזיאון סגור עכשיו
הפתיחה הבאה 7.12.2019 10:00
  • שבת במוזיאון
    שבת במוזיאון. חוויה לכל המשפחה

בכל שבת תמצאו אצלנו במוזיאון מגוון פעילויות מתאימות לכל גיל.

סדנאות ״חקרטבע״ בכל שבת בשעות 9:30, 12:00, 16:30
הסדנה המשפחתית מיועדת לפעילות משותפת של מבוגרים וילדים מגיל 5 ומעלה.
בסדנה מגוון תחנות המציעות התבוננות מקרוב בפרטים קטנים כגדולים, שימוש בציוד מדעי מתקדם, מוצגים שאפשר לגעת בהם וערכות יצירה.
משך הסדנה כ-50 דקות.
* המחיר: 20 ₪ לכל משתתף, בתוספת מחיר כרטיס הכניסה למוזיאון.

סיור מודרך בגן הבוטני בשילוב ביקור במוזיאון בכל שבת
השילוב המנצח: ביקור במוזיאון הטבע בשילוב סיור מודרך בגן הבוטני של אוניברסיטת תל אביב, הנמצא סמוך למוזיאון. במהלך ההדרכה בגן הבוטני, המשתרע על כ-34 דונם, תכירו מיני צמחים מהארץ ומהעולם תוך כדי טיול חווייתי בשבילי הגן.
משך הסיור המודרך עד 60 דק'.
הסיור יוצא מלובי המוזיאון בשעה הנקובה בכרטיס שהוזמן. לפני או אחרי הסיור אתם מוזמנים לביקור חופשי בתערוכות המוזיאון, לפי שעות הפעילות.
* המחיר: 30 ₪ לכל משתתף, בתוספת מחיר כרטיס הכניסה למוזיאון.
לפרטים והזמנת כרטיסים>>

סיור מודרך בגן הזואולוגי בשילוב ביקור במוזיאון בכל שבת.
שילוב מנצח: ביקור במוזיאון הטבע בשילוב סיור מודרך בגן הזואולוגי של אוניברסיטת תל אביב,  הנמצא במרחק הליכה קצר מבניין המוזיאון. בסיור בגן הזואולוגי תוכלו לראות בעלי חיים מארץ ישראל ומסביבתה, ולהשלים חוויה ייחודית של צפייה והתבוננות בבעלי חיים לצד חוויית הביקור בתערוכות מוזיאון הטבע.

הצגה | חנן הגנן
מבית תיאטרון המדיטק
עיבוד בימתי מוזיקלי לספרה של רינת הופר, "חנן הגנן". חנן הגנן מסתובב עם עגלת הפירות שלו ומכריז: "שסק משמש אפרסמון, קנו פירות באסימון, תפוז, מנגו פירות המון, בתוכם חבוי מטמון"! סיון הקטנה שומעת אותו ומתמלאת סקרנות: מהו המטמון המסתורי שחנן שר עליו? האם זו תיבת אוצר מלאה מטבעות? או אולי שק מלא אבנים יקרות? חנן נותן לסיון דובדבן ומבטיח לה שהמטמון חבוי בתוכו.
"חנן הגנן, אתה גנן או ליצן? הבטחת מטמון וקיבלתי חרצן!" היא אומרת לאחר שאכלה את הדובדבן שלה.
חנן יראה לסיון ולילדים איך חרצן קטן הופך למטמון מופלא: עץ עמוס פירות מתוקים.
בסוף המסע יגלו סיון והילדים שעם חריצות וסבלנות, גם בזרע קטן יכול להסתתר מטמון גדול.
כרטיס להצגה כולל גם כניסה למוזיאון.
משך ההצגה כ-45 דקות, והיא מתאימה לילדים בגיל 7-3, ומתקיימת בגלריה במוזיאון לצד התערוכה "צורה, מבנה, תפקוד".
* מחיר הכרטיס: 90 ₪ מחיר רגיל | 75 ₪ לאחר הנחה | 50 ₪ לילדים מתחת לגיל 5
תאריכי ההצגה הקרובים:  14.12.2019

הצגה | מלך הטבע
מבית תיאטרון המדיטק
אגדה ירוקה ומשעשעת המגוללת את סיפורה של נלין, נערה צעירה חובבת טבע, המקבלת הזמנות לבקר בארמונו של המלך ראג'ו, מלך הטבע. היא מתרגשת מאוד מארמונו של המלך המוקף טבע מרהיב, אך כשהיא מגיעה לארמון, היא מגלה שהמלך אינו יוצא כלל החוצה ושאין לו שום עניין בטבע.
היא מזמינה את המלך לטיול בממלכה, אך לכל מקום אליו הם מגיעים, המלך מוצא פגמים.
המלך לא מבין מה קרה לממלכתו היפה? האם הוא יבין שבטבע כל הדברים קשורים זה לזה?
שלכל חיה וצמח יש תפקיד? והאם הוא יבין שתפקידו של "מלך הטבע" הוא בראש ובראשונה – לשמור על הטבע!
* מחיר הכרטיס: 90 ₪ מחיר רגיל | 75 ₪ לאחר הנחה | 50 ₪ לילדים מתחת לגיל 5
תאריכי ההצגה הקרובים: 28.12.2019
לפרטים והזמנת כרטיסים >>

הצגה | "עלילות חומית: סיפור על נמלה"
הצגה מאת קבוצת התיאטרון רות קנר המבוססת על סיפור מאת ס. יזהר.

הצגת הסיפור נעשית בליווי סדנאות, ויוצרת אירוע אינטראקטיבי במסגרתו לוקח הקהל חלק פעיל. הילדים מוזמנים להתנועע, לדבר ולצייר את עולמן הקסום של הנמלים.
בכל הצגה שלוש סדנאות קצרות ואירוע מרכזי ובו הצגת הסיפור.
משך ההצגה כשעה, והיא מתאימה לילדים בגיל 8-4, ומתקיימת במוזיאון, בגלריה לצד התערוכה "חרקים וקרובים".
* מחיר הכרטיס: 90 ₪ מחיר רגיל | 75 ₪ לאחר הנחה | 50 ₪ לילדים מתחת לגיל 5
תאריכי ההצגה הקרובים: 7.12.2019

הזמינו כרטיסים מראש!
בשל הביקוש הרב, בעיקר בשבת בבוקר, אנחנו ממליצים להבטיח את הביקור ולהזמין כרטיסים מראש. הכרטיסים מאפשרים כניסה מהשעה שהוזמנה ורשומה בכרטיס ועד שעת הסגירה באותו יום. קניית כרטיסים בקופת המוזיאון במקום, תתאפשר בהתאם למספר המבקרים במוזיאון באותו הזמן.
להזמנת כרטיסים מראש>>

יעניין אותך גם