12:23

אירועים

הדפסהשיתוף
  • הכדור בצלחת שלך - האוכל שלנו והטבע
    צדק על הכף ומדיניות על הצלחת

צדק על הכף ומדיניות על הצלחת

צדק על הכף ומדיניות על הצלחת

נקודות מבט משפטיות וחברתיות לתיקון מערכות המזון

מוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט, קלאוזנר 12, תל אביב
מרצה אורחת:
Prof. Emily M. Broad Leib, Harvard Law School | Director of the Food Law and Policy Clinic and the Center for Health Law and Policy Innovation

כיום, קיימת הכרה רחבה בצורך לערוך שינוי משמעותי במערכות המזון כדי להפוך אותן לבריאות, שוויוניות ומקיימות, אך השאלה היא כיצד יש לערוך תהליך זה בהקשר הישראלי ומה המשקל שיש לתת לשיקולים חברתיים וסביבתיים במסגרתו.
המפגש ייפתח בהצגת מחקר עדכני גלובלי בנושא, ולאחר מכן יבחנו הדוברים את הגורמים המעצבים את דפוסי הייצור והצריכה של מזון בישראל ויציעו צעדי מדיניות לבניית מערכת מזון בת־קיימא ובעלת חוסן חברתי ואקולוגי.
בשיתוף הפורום לתזונה בת קיימא, קרן היינריך בל והקליניקה לצדק סביבתי וזכויות בעלי חיים, הפקולטה למשפטים, אוניברסיטת תל אביב

שימו לב!
ההרצאות בשפה האנגלית | הכרטיסים ללא תשלום אך בהרשמה מראש | מספר המקומות מוגבל

בתוכנית
17:00 התכנסות וכיבוד קל

17:30 פתיחה והנחיה
ד״ר אלון שפון | בית הספר ללימודי סביבה ע״ש פורטר, אוניברסיטת תל אביב, יו״ר הפורום הישראלי לתזונה בת־קיימא

הרצאה אורחת:
Recipe for Sustainability: Global Best Practices to Combat Food Waste and Food Insecurity
Prof. Emily M. Broad Leib | Director of the Food Law and Policy Clinic and the Center for Health Law and Policy Innovation, Harvard Law School

הזכות למזון בעיתות משבר
פרופ׳ אייל גרוס | הפקולטה למשפטים, אוניברסיטת תל אביב

האם קיימת מדיניות מזון בישראל?
עו״ד אמנון קרן | הקליניקה לצדק סביבתי וזכויות בעלי חיים, הפקולטה למשפטים, אוניברסיטת תל אביב, והפורום הישראלי לתזונה בת־קיימא

פאנל ודיון פתוח בהשתתפות הדוברים

כיום, קיימת הכרה רחבה בצורך לערוך שינוי משמעותי במערכות המזון כדי להפוך אותן לבריאות, שוויוניות ומקיימות, אך השאלה היא כיצד יש לערוך תהליך זה בהקשר הישראלי ומה המשקל שיש לתת לשיקולים חברתיים וסביבתיים במסגרתו.
המפגש ייפתח בהצגת מחקר עדכני גלובלי בנושא, ולאחר מכן יבחנו הדוברים את הגורמים המעצבים את דפוסי הייצור והצריכה של מזון בישראל ויציעו צעדי מדיניות לבניית מערכת מזון בת־קיימא ובעלת חוסן חברתי ואקולוגי.
בשיתוף הפורום לתזונה בת קיימא, קרן היינריך בל והקליניקה לצדק סביבתי וזכויות בעלי חיים, הפקולטה למשפטים, אוניברסיטת תל אביב

שימו לב!
ההרצאות בשפה האנגלית | הכרטיסים ללא תשלום אך בהרשמה מראש | מספר המקומות מוגבל

בתוכנית
17:00 התכנסות וכיבוד קל

17:30 פתיחה והנחיה
ד״ר אלון שפון | בית הספר ללימודי סביבה ע״ש פורטר, אוניברסיטת תל אביב, יו״ר הפורום הישראלי לתזונה בת־קיימא

הרצאה אורחת:
Recipe for Sustainability: Global Best Practices to Combat Food Waste and Food Insecurity
Prof. Emily M. Broad Leib | Director of the Food Law and Policy Clinic and the Center for Health Law and Policy Innovation, Harvard Law School

הזכות למזון בעיתות משבר
פרופ׳ אייל גרוס | הפקולטה למשפטים, אוניברסיטת תל אביב

האם קיימת מדיניות מזון בישראל?
עו״ד אמנון קרן | הקליניקה לצדק סביבתי וזכויות בעלי חיים, הפקולטה למשפטים, אוניברסיטת תל אביב, והפורום הישראלי לתזונה בת־קיימא

פאנל ודיון פתוח בהשתתפות הדוברים

קרא עוד
כל הזכויות שמורות למוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט
אזור תוכן, for shortcut key, press ALT + z
Silence is Golden