• פרח מהגן הבוטני בתל אביב

סיור מודרך בגן הבוטני בדגש אבולוציה

כרטיס משולב, כולל ביקור במוזיאון

הגן הבוטני ע״ש יהודה נפתלי

שילוב מנצח: ביקור בתערוכות מוזיאון הטבע וסיור מודרך בגן הבוטני של אוניברסיטת תל אביב.
תולדות החיים על פני כדור הארץ הם גם תולדות התפתחותם של הצמחים. מחיידקים פוטוסינתטיים, דרך טחבים ושרכים ועד העצים, נשזרים הפרקים של התפתחות עולם הטבע, כפי שאנחנו מכירים אותו כיום. במהלך הסיור נכיר צמחים שמהווים ציוני דרך בהיסטוריה האבולוציונית של החיים על פני כדור הארץ.

הסיור מתאים לילדים מגיל 5 ומעלה.
רוב המסלולים בגן הבוטני מונגשים, תוואי הסיור יותאם ע"י המדריכ/ה. לא מומלצת כניסה עם עגלות לגן.
ילדים עד גיל שנתיים ללא תשלום, אך יש להזמין עבורם כרטיס במחיר 0 ש"ח בעת הקנייה.
מספר המקומות בכל סיור מוגבל!

הסיור המודרך בגן הבוטני הוא בתוספת 30 ש"ח על כרטיס הכניסה למוזיאון (כרטיס משולב).
משך הסיור המודרך עד 60 דקות (אין אפשרות להישאר בגן הבוטני אחרי הסיור).
בתום הסיור בגן הבוטני מוזמנים לבקר בתערוכות המוזיאון, בהתאם לשעות הפעילות.

הסיור ייצא מלובי המוזיאון בשעה הנקובה בכרטיס שהוזמן.
מומלץ להצטייד במכנסיים ארוכים, בתכשיר דוחה יתושים ובנעליים סגורות
.
הסיור יתקיים בהתאם לתנאי מזג האוויר.

שימו לב: הגן הבוטני הינו שטח פתוח ואין בו מרחב מוגן. אנו פועלים ע"פ הנחיות פיקוד העורף בשטחים פתוחים, במקרה של אזעקה יש לשכב על הקרקע ולהגן על הראש באמצעות הידיים.

הסיור מתאים לילדים מגיל 5 ומעלה.
ילדים עד גיל שנתיים ללא תשלום, אך יש להזמין עבורם כרטיס במחיר 0 ש"ח בעת הקנייה.
מספר המקומות בכל סיור מוגבל!

משך הסיור המודרך עד 60 דקות (אין אפשרות להישאר בגן הבוטני אחרי הסיור).
בתום הסיור בגן הבוטני מוזמנים לבקר בתערוכות המוזיאון, בהתאם לשעות הפעילות.

הסיור ייצא מלובי המוזיאון בשעה הנקובה בכרטיס שהוזמן.
מומלץ להצטייד במכנסיים ארוכים, בתכשיר דוחה יתושים ובנעליים סגורות
.
הסיור יתקיים בהתאם לתנאי מזג האוויר.