• דבורנית דינסמור - צילום יעל אורגד

בשילוב כניסה למוזיאון

הגן הבוטני ע״ש יהודה נפתלי
בעקבות תחפושות בממלכת הצמחים

בעונה זו של השנה הגן הבוטני ירוק, פורח ונעים במיוחד, וזו הזדמנות מצוינת לצאת לסיור בעקבות תחפושות בממלכת הצמחים. נכיר עלים שמתחפשים לפרחים וקוצים, פרחים שמתחפשים לחרקים, ואפילו צמחים שמתחפשים לצמחים אחרים.

הסיור המודרך בגן הבוטני הוא בתוספת 30 ש"ח על כרטיס הכניסה למוזיאון (כרטיס משולב).
משך הסיור המודרך עד 60 דקות (אין אפשרות להישאר בגן הבוטני אחרי הסיור).
בתום הסיור בגן הבוטני מוזמנים לבקר בתערוכות המוזיאון, בהתאם לשעות הפעילות.

הסיור מומלץ לילדים מגיל 5 ומעלה.
רוב המסלולים בגן הבוטני מונגשים, תוואי הסיור יותאם ע"י המדריכ/ה. לא מומלצת כניסה עם עגלות לגן.
ילדים עד גיל שנתיים ללא תשלום, אך יש להזמין עבורם כרטיס במחיר 0 ש"ח בעת הקנייה.
מספר המקומות בכל סיור מוגבל!

הסיור ייצא מלובי המוזיאון בשעה הנקובה בכרטיס שהוזמן.
מומלץ להצטייד במכנסיים ארוכים, בתכשיר דוחה יתושים ובנעליים סגורות
.
הסיור יתקיים בהתאם לתנאי מזג האוויר.

שימו לב: הגן הבוטני הינו שטח פתוח ואין בו מרחב מוגן. אנו פועלים ע"פ הנחיות פיקוד העורף בשטחים פתוחים, במקרה של אזעקה יש לשכב על הקרקע ולהגן על הראש באמצעות הידיים.

בתמונה: דבורנית דינסמור בפריחה. התמונה באדיבות הגן הבוטני, גן יהודה נפתלי, אוניברסיטת תל אביב, צילום: יעל אורגד.

משך הסיור המודרך עד 60 דקות (אין אפשרות להישאר בגן הבוטני אחרי הסיור).
בתום הסיור בגן הבוטני מוזמנים לבקר בתערוכות המוזיאון, בהתאם לשעות הפעילות.

הסיור מומלץ לילדים מגיל 5 ומעלה.
ילדים עד גיל שנתיים ללא תשלום, אך יש להזמין עבורם כרטיס במחיר 0 ש"ח בעת הקנייה.
מספר המקומות בכל סיור מוגבל!

הסיור ייצא מלובי המוזיאון בשעה הנקובה בכרטיס שהוזמן.
מומלץ להצטייד במכנסיים ארוכים, בתכשיר דוחה יתושים ובנעליים סגורות
.
הסיור יתקיים בהתאם לתנאי מזג האוויר.