חיידקים? לא מה שחשבתם! סדנה עם ד"ר אורי מאיר צ'יזיק
סדנת יסוד בהתססה, כבישה ושימור מזון
חיידקים? לא מה שחשבתם! סדנת יסוד בהתססה, כבישה ושימור מזון
מנחה: ד"ר אורי מאיר צ'יזיק
מחקרים עדכניים מלמדים כי למזון מותסס יש השפעה חיובית על הבריאות שלנו. בסדנה יסביר ד"ר מאיר-צ'יזיק על מערכת החיידקים שבגוף האנושי, בייחוד זו שבמערכת העיכול שלנו, מהי התססה לקטית, על הקשר בינה לבין מערכת החיידקים בגוף ומדוע היא חשובה לנו. נלמד טכניקות התססה פשוטות בירקות, ללא צורך בכלי מטבח מיוחדים, שקל ליישם אותן בכל מטבח ביתי רגיל.
משתתפי הסדנה יתנסו בהתנעת תהליך התססה בירק ויקבלו בסופה את הצנצנת לבתיהם, שם יוכלו להמשיך בתהליך. מהסדנה ייצאו המשתתפים עם כלים פרקטיים, שאותם יוכלו ליישם בביתם, בכל עת, וליהנות מטעמים חדשים ומגוונים.
כרטיסים לסדנה במחיר אחיד של 40 ש"ח (למחזיקי דיגיתל, 30 ש"ח), כולל כניסה למוזיאון ולתצוגה החדשה "הכדור בצלחת שלך".
מספר המקומות מוגבל!!
משך הסדנה – עד 180 דקות
רכישת כרטיסים
חיידקים? לא מה שחשבתם! | סדנת יסוד בהתססה עם ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק
חיידקים? לא מה שחשבתם! סדנת יסוד בהתססה, כבישה ושימור מזון
מנחה: ד"ר אורי מאיר צ'יזיק
מחקרים עדכניים מלמדים כי למזון מותסס יש השפעה חיובית על הבריאות שלנו. בסדנה יסביר ד"ר מאיר-צ'יזיק על מערכת החיידקים שבגוף האנושי, בייחוד זו שבמערכת העיכול שלנו, מהי התססה לקטית, על הקשר בינה לבין מערכת החיידקים בגוף ומדוע היא חשובה לנו. נלמד טכניקות התססה פשוטות בירקות, ללא צורך בכלי מטבח מיוחדים, שקל ליישם אותן בכל מטבח ביתי רגיל.
משתתפי הסדנה יתנסו בהתנעת תהליך התססה בירק ויקבלו בסופה את הצנצנת לבתיהם, שם יוכלו להמשיך בתהליך. מהסדנה ייצאו המשתתפים עם כלים פרקטיים, שאותם יוכלו ליישם בביתם, בכל עת, וליהנות מטעמים חדשים ומגוונים.
כרטיסים לסדנה במחיר אחיד של 40 ש"ח (למחזיקי דיגיתל, 30 ש"ח), כולל כניסה למוזיאון ולתצוגה החדשה "הכדור בצלחת שלך".
מספר המקומות מוגבל!!
משך הסדנה – עד 180 דקות