20:06

אירועים

הדפסהשיתוף

יחסים בריאים: מערכות מזון בעידן שאחרי הקורונה

אנא הירשמו מראש בקישור בתחתית העמוד

Zoom, Facebook Live

סיכום פעילות הפורום בשנת 2020 ודיון על מערכות מזון בעידן הפוסט קורונה מנקודת המבט של שלושה דוברים מובילים בתחומם.

  • פרופ' מריון נסל, המחלקה לתזונה ולמדעי המזון, אוניברסיטת ניו יורק | סקירת היבטי מדיניות ורגולציה של מערכת המזון בארה"ב בתקופת הקורונה
  • פרופ' כריסטופר גולדן, המחלקה לתזונה, אוניברסיטת הארוורד | הצגת ה-Blue Food Assessment, פרויקט מחקר בינלאומי הבוחן את תרומתם של מזונות אקווטיים לבטחון תזונתי עולמי עכשיו ובעתיד
  • ד"ר דורית אדלר, נשיאת הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא | סקירת פעילות הפורום בשנה האחרונה ומהם הצעדים הנדרשים להבטיח מערכת מזון מקיימת

המפגש נערך בשפה האנגלית.

צפו באירוע:


סיכום פעילות הפורום בשנת 2020 ודיון על מערכות מזון בעידן הפוסט קורונה מנקודת המבט של שלושה דוברים מובילים בתחומם.

  • פרופ' מריון נסל, המחלקה לתזונה ולמדעי המזון, אוניברסיטת ניו יורק | סקירת היבטי מדיניות ורגולציה של מערכת המזון בארה"ב בתקופת הקורונה
  • פרופ' כריסטופר גולדן, המחלקה לתזונה, אוניברסיטת הארוורד | הצגת ה-Blue Food Assessment, פרויקט מחקר בינלאומי הבוחן את תרומתם של מזונות אקווטיים לבטחון תזונתי עולמי עכשיו ובעתיד
  • ד"ר דורית אדלר, נשיאת הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא | סקירת פעילות הפורום בשנה האחרונה ומהם הצעדים הנדרשים להבטיח מערכת מזון מקיימת

המפגש נערך בשפה האנגלית.

צפו באירוע:


קרא עוד

אירועים נוספים

כל הזכויות שמורות למוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט
אזור תוכן, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + z
Silence is Golden