אירועים

אגדה חיה | בהופעה חיה

אגדה חיה בהופעה חיה

מרפסת המוזיאון (הטרסה)

"אגדה חיה" הוא מיזם מוזיקלי זואולוגי משותף של היוצר שחר אבן צור (מוניקה סקס) ומוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט, אוניברסיטת תל אביב.

ההופעה שהפכה ללהיט ממכר, ולא רק אצל הילדים, חוזרת לאויר הפתוח. שחר אבן צור ולהקת הנגנים יבצעו את שירי האלבום אגדה חיה בהופעה חיה, במרפסת המוזיאון באווירה אינטימית אל מול נופי הגן הבוטני.

זה מה שכתבו על ההופעה באתר וואלה! "זה תמיד קצת משונה לראות רוקר מופיע מול קהל של ילדי גן – אבל יש בזה גם משהו מתוק, ואבן צור מתאים את עצמו לתפקיד בחן מבורך… הלחנים היו יכולים למצוא את עצמם בקלות באלבום "למבוגרים" של מוניקה סקס, דבר שאיפשר למבוגרים בקהל ליהנות מהשירים לא פחות מהילדים. מי צריך יותר?" (וואלה!, 7.11.22)

כרטיס משולב עם ביקור בתערוכות המוזיאון החל משעה 16:00
משך המופע כ-50 דקות | מספר המקומות מוגבל – כל גיל צריך כרטיס | המופע מומלץ מגיל 4.
את הספר של האלבום "אגדה חיה" ניתן לקנות בחנות המוזיאון.

לעמוד הראשי של אגדה חיה >>

כרטיס משולב עם ביקור בתערוכות המוזיאון החל משעה 16:00
את הספר של האלבום "אגדה חיה" ניתן לקנות בחנות המוזיאון.

לעמוד הראשי של אגדה חיה >>

קרא עוד