• כרזת אגדה חיה - הופעות החורף
    אגדה חיה | הופעות חורף

לאור הביקוש הופעה נוספת בשעה 12:15

אודיטוריום ע"ש פביאן סיריל בוואסון

לאור ההצלחה והביקוש הוספנו הופעות במתכונת חורף מיוחדת!

"אגדה חיה" הוא מיזם מוזיקלי זואולוגי משותף של היוצר שחר אבן צור (מוניקה סקס) ומוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט, אוניברסיטת תל אביב.

ההופעה שהפכה ללהיט ממכר, ולא רק אצל הילדים, נכנסת אל תוך המוזיאון. שחר אבן צור ולהקת הנגנים יבצעו את שירי האלבום אגדה חיה בהופעה חיה, הפעם באודיטוריום המוזיאון באווירה חמימה ואינטימית.

הכרטיס כולל כניסה למוזיאון, בהתאם לשעות הפתיחה, ומקומות הישיבה באולם מסומנים.
משך המופע כ-50 דקות | מספר המקומות באולם מוגבל | כל גיל צריך כרטיס | המופע מומלץ מגיל 4.

את הספר של האלבום "אגדה חיה" ניתן לקנות בחנות המוזיאון.

לעמוד הראשי של אגדה חיה >>

לאור ההצלחה והביקוש הוספנו הופעות במתכונת חורף מיוחדת!

הכרטיס כולל כניסה למוזיאון, בהתאם לשעות הפתיחה, ומקומות הישיבה באולם מסומנים.

את הספר של האלבום "אגדה חיה" ניתן לקנות בחנות המוזיאון.

לעמוד הראשי של אגדה חיה >>