בעקבות יציאת מצרים | סיור מודרך אחה"צ בגן הבוטני

בעקבות יציאת מצרים | סיור מודרך חוויתי בשבילי הגן

הכרטיס לא כולל כניסה למוזיאון

הגן הבוטני ע״ש יהודה נפתלי
מומלץ להצטייד במכנסיים ארוכים, בתכשיר דוחה יתושים ובנעליים סגורות.

סיור מודרך לכל המשפחה בגן הבוטני של אוניברסיטת תל אביב (לא כולל כניסה למוזיאון) בעקבות יציאת מצרים: בני ישראל הם לא היחידים שיצאו ממצרים לישראל. הצטרפו אלינו לסיור מרתק בגן הבוטני בעקבות צמחים שנדדו מאפריקה דרך מצרים בתקופות קדומות וצמחים פולשים שהגיעו ממצרים לישראל בעזרת בני האדם. בסיור נפגוש גם את הגומא והסוף וצמחים נוספים מסיפור יציאת מצרים.

הסיור מתאים לילדים מגיל 5 ומעלה, ילד מגיל שנתיים חייב בכרטיס.
רוב המסלולים בגן הבוטני מונגשים, תוואי הסיור יותאם ע"י המדריכ/ה. לא מומלצת כניסה עם עגלות לגן.
ילדים עד גיל שנתיים ללא תשלום, אך יש להזמין עבורם כרטיס במחיר 0 ש"ח בעת הקנייה.

מספר המקומות בכל סיור מוגבל. משך הסיור המודרך עד 60 דקות (אין אפשרות להישאר בגן הבוטני אחרי הסיור). הסיור ייצא מלובי המוזיאון בשעה הנקובה בכרטיס שהוזמן.
מומלץ להצטייד במכנסיים ארוכים, בתכשיר דוחה יתושים ובנעליים סגורות
.
הסיור יתקיים בהתאם לתנאי מזג האוויר.

שימו לב: הגן הבוטני הינו שטח פתוח ואין בו מרחב מוגן. אנו פועלים ע"פ הנחיות פיקוד העורף בשטחים פתוחים, במקרה של אזעקה יש לשכב על הקרקע ולהגן על הראש באמצעות הידיים.

הסיור מתאים לילדים מגיל 5 ומעלה, ילד מגיל שנתיים חייב בכרטיס.
ילדים עד גיל שנתיים ללא תשלום, אך יש להזמין עבורם כרטיס במחיר 0 ש"ח בעת הקנייה.

מומלץ להצטייד במכנסיים ארוכים, בתכשיר דוחה יתושים ובנעליים סגורות
.
הסיור יתקיים בהתאם לתנאי מזג האוויר.