אירועים

סיור בגן הבוטני בשילוב כניסה למוזיאון

הגן הבוטני ע״ש יהודה נפתלי

סיור בגן הבוטני | נכנסים אל בתי הגידול הנעלמים של ישראל

השלימו את הביקור במוזיאון עם סיור חווייתי מיוחדבגן הבוטני  של אוניברסיטת תל אביב הנמצא בסמוך למוזיאון ומשתרע על פני כ-34 דונםבין שבילי הצמחייה הפורחים נשמע על בעלי החיים שגרו כאן, במישור החוף, לפני שהערים השתלטו על הטבע ונלמד על תפקידו של הגן הבוטני כביתם של צמחים "אדומים" (צמחים הנמצאים בסכנת הכחדה), בנק הזרעים ועוד.

הסיור המודרך בגן הבוטני הוא בתוספת 30 ש"ח על כרטיס הכניסה למוזיאון (כרטיס משולב).
משך הסיור המודרך עד 60 דקות (אין אפשרות להישאר בגן הבוטני אחרי הסיור).
בתום הסיור בגן הבוטני, או לפניו, מוזמנים לבקר בתערוכות המוזיאון, בהתאם לשעות הפעילות.

הסיור מתאים לילדים מגיל 5 ומעלה.
רוב המסלולים בגן הבוטני מונגשים, תוואי הסיור יותאם ע"י המדריכ/ה. לא מומלצת כניסה עם עגלות לגן.
מספר המקומות בכל סיור מוגבל!

הסיור ייצא מלובי המוזיאון בשעה הנקובה בכרטיס שהוזמן.
מומלץ להצטייד במכנסיים ארוכים, בתכשיר דוחה יתושים ובנעליים סגורות
.
הסיור יתקיים בהתאם לתנאי מזג האוויר.

סיור בגן הבוטני | נכנסים אל בתי הגידול הנעלמים של ישראל

משך הסיור המודרך עד 60 דקות (אין אפשרות להישאר בגן הבוטני אחרי הסיור).

הסיור מתאים לילדים מגיל 5 ומעלה.
מספר המקומות בכל סיור מוגבל!

הסיור ייצא מלובי המוזיאון בשעה הנקובה בכרטיס שהוזמן.
מומלץ להצטייד במכנסיים ארוכים, בתכשיר דוחה יתושים ובנעליים סגורות
.
הסיור יתקיים בהתאם לתנאי מזג האוויר.

אירועים נוספים